Rachelle Verhage

De 'Spicy' Keukenprinses

Hi! Ik ben Rachelle, de ‘Spicy keukenprinses’ waarbij het woord spicy natuurlijk slaat op de rode pepers die ik door al mijn gerechten gooi, máár ook op mijn karakter. Pittig. In mijn keuken draait het niet alleen om het creëren van de heetste gerechten, maar ook om het delen van de lekkerste plekken om te eten, te ontdekken en te genieten. Van verborgen eettentjes tot bruisende markten en exotische foodtrucks – hier deel ik mijn favoriete plekken waar je de meest verrukkelijke lekkernijen kunt vinden.

En wat betreft mijn recepten? Bereid je voor op een feest voor je mond, want deze ‘Spicy Keukenprinses’ gaat geen uitdaging uit de weg als het op pittige gerechten aankomt. En wees gewaarschuwd, af en toe deel ik ook mijn mening over deze wereld. Dus bereid je voor op wat scherpe observaties met een vleugje humor. Selamat makan!