Rachelle Verhage

HOLY MAMA! Retraite in Zeeland

Toen ik onze jongste dochter 6 jaar was ging ik alleen op rondreis door IJsland voor 5 dagen. Huilend moest ik op het vliegveld afgezet worden, want de maatschappij zou mij zeker veroordelen over deze reis. Of veroordeelde ik mezelf? Deze reis bracht me terug naar mezelf en ik kwam erachter dat dit schuldgevoel van mij is, maar niet van mijn kinderen. Zij vonden het stoer! “Mama, als ik later groot ben ga ik ook alleen reizen!” Het besef  was er! Ik hoef mezelf niet schuldig te voelen, want wanneer ik meer in verbinding met mezelf sta, dan sta ik dat automatisch meer met mijn kinderen. 

De retraite voor moeders in the middle of nowhere in Zeeland

Vanuit dat gevoel besloot ik een retraite te organiseren voor moeders. Een retraite van 3 dagen.
Drie dagen waarin we samen op reis gaan. Zowel in onszelf als daadwerkelijk op reis. 

Het thema voor het HOLY MAMA! weekend is ...

JOUW UNIEKE BIG FOUR als tools voor de rest van je leven!

Ken je dat verhaal van dat zuurstofmasker? Precies. Jij moet écht eerst dat masker bij jezelf op doen, voordat jij jouw kind(eren) het masker op kunt doen. Daarom ben jij belangrijk. Te belangrijk om weg te cijferen! Tijdens dit weekend gaan we jouw BIG FOUR onderzoeken. De BIG FOUR is jouw basis. 

  1. Kennis 
  2. Levenservaring
  3. Talenten
  4. Gaven

Als jij weet wat jouw BIG FOUR is, dan is dat jouw zuurstofmasker. Het maakt dat je kunt werken naar meer zelfvertrouwen, kracht, vrijheid en avontuur. Wanneer jij meer in verbinding staat met jezelf, dan sta je dat automatisch ook meer met je kinderen (en je partner). En dat… Dat is jouw winst na dit weekend!

retraite voor moeders
Ik heb zoveel aan Rachelle gehad, echt. Waar het in eerste instantie onnatuurlijk voelde mezelf op mezelf te richten kwam ik er gaandeweg achter dat dat juist zorgde dat ik veel meer moeder kon zijn. Zonder schuldgevoel. Ook hebben we gekeken naar energetisch communiceren met onze dochters en dat maakte ook echt het verschil. Een retraite met Rachelle? Ik zeg, stap maar in. She got this. Geloof me!
Marit (41 jaar)
5/5

HOLY MAMMA! retraite programma ziet er in grote lijnen zo uit:

Vrijdag 5 november kom je aan, samen met 6 andere vrouwen die JA hebben gezegd. De locatie is in Zeeland, maar deel ik uit privacy overwegingen alleen met de vrouwen die meegaan. 

De locatie:
Een vrijstaande luxe boerderij in Zeeland met 7 slaapkamers (je hebt dus je eigen slaapkamer) en 5 badkamers, een buitenzwembad, een prachtige serre en omheind door een grote tuin.

Het programma:
Vrijdag staat in het teken van kennismaken, lekker eten en een introductie ‘s avonds waarbij ik je precies ga vertellen hoe het HOLY MAMA! weekend eruit gaat zien. 

Zaterdag starten we met THE BIG FOUR en gaan we gedurende de dag jouw unieke BIG FOUR helder krijgen, die je gaan bijstaan op je pad. Oók na dit weekend.

Zaterdagavond geef ik jullie mijn zeer beroemde F.U.C.K.Y.O.U. workshop over zelfvertrouwen, eigen kracht en vrijheid. Hoe krijg je nu zelfvertrouwen? Hoe put je nu uit je innerlijke krachtbron? Ik ga het je allemaal vertellen!

De zondag staat in het teken van intuïtie. Ik ga je als vrouwencoach en medium alles leren over hoe jij jouw intuïtie als levensgereedschap kunt inzetten en ik ga je laten zien dat je juist door met jezelf in contact te blijven je het contact met je kinderen en je partner kunt verbeteren. 

Het volledige programma kun je overigens via een informatiepakket bij mij aanvragen via hallo@rachelleverhage.nl

HOLY MAMA! retrait

In the middle of niks in Zeeland
500,-
  • Inclusief twee overnachtingen
  • Inclusief alle gezonde maaltijden (ontbijt, lunch & diner), drankjes & snacks en tussendoortjes
  • Inclusief alle activiteiten, workshop en VIP coaching
Join us!

Een vrij, krachtig en intuïtief leven!

Laten we op zoektocht gaan naar onszelf en onszelf zoveel beter leren kennen, waardoor we in staat zijn om zoveel meer verbinding te maken met onszelf, onze kinderen en partner zodat we een rijker leven kunnen leiden. 

Zelfkennis is de sleutel tot dit alles, één van de pijlers van de BIG FOUR. Dit weekend leert je dat jij alle tools allang bij je draagt, alleen nog niet ziet. Ik ga je jouw levensgereedschap overhandigen, zodat je er je hele leven lang profijt van hebt. 

Daarnaast gaan we er natuurlijk een feestje van maken. Het wordt een avontuur om nooit meer te vergeten.

5/5

Join us?

Laten we samen op avontuur gaan! Voel jij een instant JA?
Mail dan naar hallo@rachelleverhage.nl en dan stuur ik je het informatiepakket toe.

HOLY MAMA! retrait

In the middle of niks in Zeeland
500,-
  • Inclusief twee overnachtingen
  • Inclusief alle gezonde maaltijden (ontbijt, lunch & diner), drankjes en tussendoortjes
  • Inclusief alle activiteiten, workshops en VIP coaching
Join us!

O, wacht... + BONUS

Reiki behandeling

Een fijne extra bonus die ik je graag wil aanbieden tijdens dit fijne avontuur. Tijdens die weekend ontvang jij namelijk een zeer ontspannen reiki behandeling van Ginny Tevel, professional in de reiki.

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermorgen van jouw lichaam stimuleert. Reiki geeft je energie.

Fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel en energetisch.

Niet alleen krijg jij dus een flinke dosis energie van dit weekend, zeker ook van deze behandeling.

*Deze reiki behandeling is bij de prijs inbegrepen