Rachelle Verhage

Trots
Ik ben f*cking trots op wat ik heb gedaan in mijn werkende leven. Doodeng, soms trillend als een rietje. Uiteindelijk trots. Op wat ik heb bereikt, op hoe ik op mijn bek ben gegaan, maar altijd weer ben gaan staan. Niets is onmogelijk in dit leven. Ik sta erom bekend groots te denken. Go big or go home. Groots denken is groots leven en dat is wat ik doe. 

Debuutroman Feniksvrouw

Ik schreef de roman Feniksvrouw, die uitgegeven werd door één van de grootste uitgeverijen van Nederland, De Fontein in Utrecht. Na jaren schrijven, schaven en nog meer schaven lag mijn boek in de winkels. Artikelen in de Telegraaf, Vriendin, de nieuwe Revu, Psychologie magazine en deelname aan de documentaire ‘Belaagd‘ waren het gevolg. 

Landelijke docu 'Belaagd'

Verhalenbundel 'Op zoek naar het echte Zeeuwse meisje'

Samen met fotograaf Johan Katerberg maakte ik de Zeeuwse verhalenbundel ‘Op zoek naar het echte Zeeuwse meisje.’ Controversiële verhalen over 22 Zeeuwse meisjes. De bundel maakte flink wat tongen los met interviews in onder andere de nieuwe Revu, het AD, de Trouw.

Eej! magazine: Kort verhaal 'Natalia'

Voor eej! magazine schreef ik een kort, beklemmend verhaal over ‘Natalia’. Wanneer haar man vreemd gaat besluit ze niet alleen bij hem weg te gaan maar ook om wraak te nemen. Dat doet ze op een heel bijzondere manier. Het verhaal lezen? Je kunt eej! nummer 9 kopen via deze link. Volg Eej! magazine ook via de Social Media kanalen. Een aanrader.

Viorella Luciana
Viorella LucianaHoofdredacteur en creative director Eej! magazine
Lees verder
Dringend advies aan Rachelle, ga door met schrijven. Schrijf dit verhaal af, want het is zo belachelijk goed.

Het YammYammy kinderkookboek

In samenwerking met de provincie Zeeland, Zilte Academie Zeeland en de Rabobank schreef ik het kinderkookboek ‘YammYammY, lust ik niet? Wel als ik het zelf maak.’ Ik schreef alle teksten en maakte alle foto’s uit het kookboek. 

Margot Verhaagen
Margot Verhaagenprojectmanager YammYammY lekker Zeeuws
Lees verder
Rachelle is professioneel, creatief en ze is niet bang om initiatief te nemen. Ze komt al haar afspraken na en communiceert helder en duidelijk.

Staycation / Your Little Black Book

In STAYCATION neemt Anne je mee naar de leukste steden in Nederland en België voor een weekend escape waarvoor je niet het vliegtuig hoeft te pakken. Ik mocht een bijdrage schrijven over mijn favoriete to-do’s in Zeeland. Je kunt hier het boek bestellen. 

Anne de Buck
Anne de BuckFounder Your Little Black Book
Lees verder
Fijne samenwerking met Rachelle waarbij alle deadlines werden gehaald. Als iemand leuke tips heeft over Zeeland en daarover kan schrijven, dan is het Rachelle wel.

NS favourites

Voor NS favourites schreef ik diverse (10+) artikelen over Zeeland.

Glossy magazine Zeeland

Voor het culinair & lifestyle magazine Zeeland mocht ik diverse artikelen schrijven waaronder over Porgy en Bess in Terneuzen en diverse culinaire hotspots in Zeeland. 

Nelleke Launspach
Nelleke LaunspachPublisher
Lees verder
Zorgvuldig geschreven artikel, fijne communicatie met Rachelle.

Kracht on tour

Voor Kracht on tour, ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap, mocht ik diverse trainingen geven aan vrouwen in Zeeland over het hebben van een eigen stem en hoe angst ons in de weg kan staan. Via deze link lees je er meer over.  

De ZeeuwZe

Met mijn blog begon het allemaal: De ZeeuwZe. Op haar hoogtijdagen lazen 80.000 unieke lezers elke maand mijn artikelen en blogs. Door mijn werk als blogger heb ik een duurzaam netwerk op kunnen bouwen, veel ervaring op kunnen doen (denk artikelen n.a.v. diverse persreizen) en geleerd hoe je ambassadeurs bouwt voor je merk.

SOON TO COME

K*TWIJVEN. Een project, met boek. Het wordt weer groots, geloof me!