Rachelle Verhage

Interactieve trainingen

Als Social Media content marketeer verzorg ik diverse trainingen om het kennisniveau bij organisaties te verhogen. Ik word enthousiast om diverse branches meer te leren over het zakelijk inzetten van Social Media, omdat ik zie dat er nog veel kansen blijven liggen. Ik geef interactieve trainingen. Zo ben ik mijn training voor de directie van een groot bedrijf in Zeeland weleens gestart met de vraag “wat is jouw lievelingssprookje?” Ik ben scherp, humoristisch, duidelijk en kan je alles vertellen over:

✔ hoe je jouw ondernemersverhaal vertaalt naar online succes. 

Geen inzet, geen succes!

Het geheim achter jouw online succes ben jij zelf. Of je nu ZZP’er bent of grote organisatie. Hoe ik het zie is als volgt: Als jij écht moeite steekt in jouw Social Media, ben je vaak een uitzondering. Wat ik daarmee bedoel? Met halfslachtig zomaar wat doen, red je het niet. Je redt het online met inzet. Dat is direct mijn gratis advies: zet jezelf 110% in of doe het niet. Ik durf te schrijven dat veel ondernemers geld laten liggen door hun Social Media halfslachtig te doen. I will show you the money, maar jij zult de inzet moeten tonen.

Mijn trainingen zijn niet saai, altijd interactief en zitten boordevol kennis. “Een beleving,” vertelde een klant mij laatst. Tja, ik had ooit de droom om in het theater te staan, maar omdat ik daar niet sta, maak ik van mijn trainingen theater. Enfin, wil je meer weten over mijn trainingen en of deze aansluiten bij jouw hulpvraag? Neem dan contact met mij op. 

Wat mijn klanten zeggen:

Een verrassende training waarbij we veel hebben opgestoken en ook hebben gelachen. Rachelle weet humoristisch te vertellen, is scherp ook in observatie en praat zonder vakjargon wat het heel laagdrempelig maakt. Je vergeet wat ze je vertelt niet snel.

SVRZ zorg in Zeeland

Wat een energie komt er binnen zeg! Top training mogen ontvangen en na een paar maanden haar tips toepassen, was daar ook het resultaat.

SMWO Goes

Genoten! Veel kennis maar ook echt veel gelachen. Ze vertelt aan de hand van soms persoonlijke verhalen wat je het beste online kunt doen en dat is verfrissend. Zo vergeet je niets van wat ze je vertelt.

Van der Valk

Helder en professioneel. Ze zetten ons direct aan het werk en daardoor konden we ook direct onze vragen stellen. Enthousiasmerend is wat ze is.

D66 Zeeland