Rachelle Verhage

Changemaker, visionair, wereldverbeteraar, andersdenker, eyeopener or believer? Let me tell your story.

Hé wereldverbeteraar, marketing, en zeker de uitgekauwde marketingtrucjes, is niet meer. De kracht van jouw zielsmissie omzetten in jouw merkverhaal is de enige manier om impact te maken.

Lets co-create!

“At the heart of every great story lies the power to inspire, connect, and transform your life and your business…”
Ik help vrouwelijke ZZP’ers hun verhaal te schrijven, te ownen en online in te zetten om zo echt impact te maken met hun levensmissie. Een missie die ze voelen, maar vaak niet kunnen vertalen naar woorden. Ik ben jouw vertaler en na een diepgaand interview, waarbij ik jou het hemd van het lijf vraag (“vragen legt bloot”..) ga ik jouw levensmissie optekenen. Dit boek (ik lever letterlijk een boek aan) is jouw rode draad in al je uitingen. Daarbij help ik je dit verhaal te vertalen naar een online strategie, met als gevolg:

  • Levenswerk (in plaats van werk).
  • Het verschil maken.
  • Ambassadeurs voor jouw missie.
  • Beter beloond voor jouw levenswerk.
  • Een autoriteit binnen jouw branche.
  • Die gamechanger -die je bent- wordt wakker.
  • Jouw missie als norm en veel meer zichtbaar.
  • Een visionair staat op.

Ben jij een changemaker diep in je hart, een visionair, wereldverbeteraar, (vrijheids)rebel, andersdenker, andersdoener, passionate, pionier, eyeopener en believerDan werk ik graag met je samen.

My story (partly)

Opdrachtgevers o.a. voor gewerkt: Van der Valk, Zeeuws Mosselbureau, Sociaal Werk Nederland, SMWO, D66, Your Little Black Book, NS favourites, Elle eten, VVV Zeeland, KNHM foundation, Landelijke Waterschapsverkiezingen, Provincie Zeeland, Rabobank, Eej magazine, Boldr Agency, Ministerie van OCW, Arbeidsmarkt Regio Zeeland, Zeeuws Vrouwen Platform. Daarbij werk ik al 10+ jaar samen met vrouwelijke ZZP’ers die hun verhaal willen inzetten voor het leven dat ze willen leiden.

“Wat ik ontzettend fijn vind is dat Rachelle het/mij snapt. Ze vertaalt mijn missie in een concrete online strategie die mijn bedrijf zoveel grootsheid heeft gebracht. Qua mijzelf als mens (want ze is mijn grootste cheerleader en spiegel), maar ook qua omzet.” – Gwendolyn Pieters (afscheidsfotograaf)

Opleidingen
Schrijvervakschool Amsterdam – University of Toronto ‘The Arts and Science of Relationships  – Wisper Academie België  – HBO Media- en contentstrategie – HBO mediapsychologie- en sociologie – LAK creatieve cursussen, journalistiek schrijven (universiteit Leiden) – Advanced Growth Institute: Master your communication.