Rachelle Verhage

Voor wie is mijn begeleiding?

Hieronder vind je de manieren waarop ik je kan begeleiden en ondersteunen. Daarvoor is het wél belangrijk om te weten of mijn stijl past bij jou als persoon. Wil je er 100% zeker van zijn? Dan kan je ook kiezen om een gratis kennismakingsgesprek via ZOOM van 30 minuten met me in te plannen.

Ik begeleid hoogbewust begaafde vrouwen. Vrouwen die kennis willen maken met hun vrouwenlijn en gidsen en voelen dat er nog zoveel meer is dan wat we zien.

Vrouwen die voelen dat hun intuïtie hét kompas is in hun leven en die willen ontwikkelen. Vrouwen die geloven dat wanneer jij aan jezelf werkt (educate yourself) je dit automatisch terug ziet in je leven.

Vrouwen die comfortabel zijn dat mijn coaching mede vanuit mijn helderziende gave wordt gegeven en alles speels mag ontstaan wat er mag ontstaan en een sessie bij mij dus nooit hetzelfde is. 

Hoe werk ik?

Ik geloof dat de sleutel tot meer verbinding met jezelf is dat je weet wat jouw gaven en talenten zijn, jouw levenservaring durft te ownen (en je shit aankijkt) en vanuit daar durft te gaan vertrouwen op jezelf, jouw gidsen en jouw intuïtie om een nieuw pad in te slaan. Op deze manier ga jij je vrij, krachtig, vrouwelijk en vol zelf-vertrouwen voelen. Free Spirited dus. 

Op welke manier zullen we samen aan de slag gaan? Lees verder voor mijn aanbod.

Masterclass intuïtieve ontwikkeling

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkwijze als professional, dan nodig ik je graag uit om eens deel te nemen aan mijn Masterclass Intuïtieve Ontwikkeling.

Tijdens de masterclass neem ik je namelijk mee in de wereld van jouw intuïtie. Want, wat is intuïtie nu eigenlijk? Hoe train je het en gebruik je het? Hoe zet je jouw intuïtie in als tool? En wat staat er tussen jou en je intuïtie in? Op deze vragen ga ik jou in deze masterclass concrete antwoorden geven.

Het is daarnaast een heel laagdrempelige manier om kennis te maken met mij. Je krijgt tijdens mijn masterclass ook het werkboek ‘Intuïtieve Ontwikkeling’ van mij cadeau! Meer weten? Klik op de knop hieronder

Vrouwenlijn Reading

Als vrouw ben jij verbonden met jouw vrouwenlijn en die gaat zoveel verder als we vaak denken. Deze lijn telt generaties vrouwen die achter jou staan. Ze geven je kracht, energie, veiligheid, liefde en bescherming. Echter worden er ook trauma’s doorgegeven van generatie op generatie, angsten en pijn die niet van jou kunnen voelen, maar die je wel zo ervaart. 

Zoals verdriet dat je voelt op sommige momenten, eenzaamheid of het gevoel dat er iets niet klopt of dat jij niet helemaal op je plek bent?

Het kan ook zijn dat je voelt dat jij jezelf altijd moet aanpassen of niet 100% leeft vanuit jouw werkelijke ik.

Het kan dus zijn dat jouw vrouwenlijn heling nodig heeft en je bepaalde zwaartes en blokkades mag aanpakken, zodat de energie weer kan gaan stromen, ook voor de generaties na jou zoals jouw kinderen.

Holy Mama! groepsretraite (VOL)

NOVEMBER = VOL
Empowered women empower children.
Het Holy Mama! Retraite is een vette, gave, inspirerende retreat met een groep van zeven moeders (zonder kinderen dus). In dat weekend sta JIJ als moeder centraal.

Hoe zie jij jouw leven als moeder? Hoe vertrouw je op jouw intuïtie en eigen kracht? Hoe stap je in jouw zelf-vertrouwen en creëer je energetische communicatielijn tussen jou en je kinderen?

Tijdens dit retreat ga je het allemaal leren en ervaren. Voelen wat jij nodig hebt zodat je ook kunt voelen wat je kind nodig heeft. Werken vanuit jouw intuïtie. Samen met andere moeders ga jij het avontuur aan en ga je aan de slag met intuïtief moederschap en opvoeden.

Lees hieronder meer over het Holy Mama! Retraite:

Free Spirit Fire
1:1 retraite in Zeeland

Wil jij jezelf een heel weekend onderdompelen in jouw intuïtieve ontwikkeling op basis van jouw gaven, gidsen en vrouwenlijn én direct jezelf een soloweekend cadeau doen? Wil jij weten welke boodschappen ik voor jou heb vanuit jouw vrouwenlijn of jouw gidsen? Dan is mijn 1:1 retraite in Zeeland echt iets voor jou. Je verblijft in mijn prachtige loft in het centrum van Middelburg die ik normaal gesproken verhuur via Airbnb, voor een unieke VIP retraite. 

Vrijblijvend kennismaken?

Als professional weet ik dat ik mensen tegenover me krijg op hun meest kwetsbaar. Daarom vind ik het belangrijk dat jij je goed voelt bij mij, en ik als begeleider me ook goed voel bij jou. Wil je een keer vrijblijvend kennis met me maken? Dat kan. In een kennismakingsgesprek (kan ook via Zoom) delen we alvast het een en ander met elkaar om te kijken of het klikt. Klik op de knop hieronder om een gesprek met mij in te plannen: