Rachelle Verhage

spicy dumplings

Tibet Kitchen in London, hot & spicy

Ook deze trip bevestigde Londen dat ik hier zou kunnen wonen. Serieus. Wel met een prikkelarm toevluchtsoord in de nabije omgeving. De anonimiteit, snelheid, de diversiteit en daaraan gekoppelde keukens. Laat ik beginnen met vertellen dat ik dol ben op dumplings en als ik schrijf “dol ben op” dan is dat een understatement. Want ik ben er gek van. Je kunt mij er bijna ‘s nachts voor wakker maken. Bijna. Dus toen ik samen met mijn dochter over Brick Lane liep en we de zijstraat inliepen na de grote vintage market (ook een aanrader) zag ik daar de foodtruck ‘Tibet Kitchen London” staan. Het kwijt liep me spreekwoordelijk al in de mond. Ik bestelde er 6 voor 8 pond (chicken, beef en vegan), en ook de tofu chili with rice, en ging aan een van de roze picknicktafels zitten wachten. 

Straat in Londen, Brick Lane

Toegeven, het was spicy. Pittig. Zo eentje waar water plaats maakt voor een stuk brood of witte rijst om het vuur in je mond te doven. Lekker. De smaken kwamen perfect samen in mijn mond op dat plekje in de zon ergens in Londen en ik genoot. Ik houd zó van de rijke Aziatische keuken. De laatste dumpling was een bitterzoete want het duurzame, recyclebare bakje was leeg. Wat een verwennerij! Een aanrader als je in Londen bent. 

Tibet Kitchen Londen
De Spicy Keukenprinses

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.